• ZAŠTO MI

  Pulska kreativna agencija koja se malim koracima, uz stalne izazove i znatiželju u traženju autentičnih ideja, specijalizirala za poslovno orijentirani sistem ključ u ruke više od tri desetljeća rada.

  Izdvajamo:

  87. utrka Giro d'Italia, dvije etape, Pulski filmski festival, Pulsko ljeto, MKFM – Međunarodni kazališni festival mladih, Istria terra magica bike, Parenzana, Sabor kulture u Istri, izrada kreativnih platformi, integrirane kampanje, tisak, trade-marketing, korporativni identitet i knjige standarda uz istraživanje i analizu tržišta, komunikacijske strategije te medijsko planiranje i branding destinacije Istre.

  Tim sačinjava dvadeset stalnih suradnika različitih osobnosti, iskustva, talenta: pisci, znanstvenici, projekt-menadžeri, recenzenti i prevoditelji, što daje potvrdu kvaliteti pripreme i organizacije naručenih i zadanih projekata.

ŠTO RADIMO

 • o

  Dizajn

  U području turizma i kulture: korporativno, komercijalno izdavaštvo, multimedijalno, digitalno i internetsko, razvoj mobilnih aplikacija, mobilnih igara.

 • o

  Izdavaštvo

  U publicističkoj sferi bavimo se izdanjima koja promiču multikulturalnost i višejezičnost, što je posebno izraženo u izdanjima kroz suradnju domaćih i stranih autora, prijevodima s talijanskog jezika te višejezičnim izdanjima s ciljem „izvoza“ istarske pisane riječi na slovensko, talijansko, njemačko, englesko, rusko i francusko tržište.

 • o

  Marketing

  komunikacijske strategije te medijsko planiranje i branding destinacije.

EU PROJEKTI

 • 2 voditelja

  U tvrtki rade dva djelatnika educirana i stručno osposobljena za voditelje europskih projektnih aktivnosti.

 • 16 projekata

  U proteklim desetljećima (2007. – 2023.) sudjelovali smo na natječajima i realizirali 16 projekata financiranih iz EU-fondova.